2020-02-04

  • Nästa vecka (7) kommer golvet att bilas upp nära entredörren så att vi kan lägga dit en större entrématta och därmed förhindra att grus och annan smuts dras in. Vi ber om överseende med det oljud som detta kommer att medföra. Använd gärna gårdsentren när arbete pågår.
  • Alla som har  Ownit som bredbandsleverantör bör säga upp tjänsten. Någon gång i slutet av februari kopplas Ownit ur och vi får istället supersnabbt bredband av Stockholms Stadsnät. Det kan eventuellt innebära ett kort avbrott i tjänsten medan allt kopplas om. Information om exakt datum kommer senare.
  • Om du har saker i det lilla rummet bredvid pannrummet behöver du flytta dessa. När teknikerna kommer för att installera nya bredbandet där, måste det vara rensat på saker som står i vägen. Styrelsen tar hand om det som tillhör föreningen.
  • Nu finns en Facebook-grupp för oss medlemmar. Sök på Brf Borren 36 och ansök om medlemskap. Gruppen är både till för information från styrelsen och för alla medlemmar som vill kommunicera med alla i föreningen.